Krijg onze bewezen marketingstrategie en pas het toe in jouw business, GRATIS
0475 27 46 55
Business Masters Facebookpage, Coaching, Relationship Marketing
Business Masters Linkedinpage, Coaching, Relationship Marketing
Business Masters YouTube page, Relationship Marketing, Funnels, Marketing, Online Sales, Coaching, Consulting
Openstaande DROOMJOBS
"Don't Pick A Job With Great Vacation Time. 
Pick One That Doens't Need Escaping From!"
- Jo Van Loock
Ken Of Ben Jij Een Talentvolle Underdog Die Ons Team Kan Komen Versterken?
Ken jij iemand die voor één van onderstaande functies in aanmerking komt? Breng hem of haar dan zeker op de hoogte van onze openstaande posities. Heb je zelf interesse? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag!
Marketing Stagiair
Oké... je hebt je door jouw studies geworsteld en nu ben je op zoek naar een stageplaats om al die kennis toe te passen in de praktijk.

Je wil zien hoe marketing effectief toegepast wordt en je wenst met jouw talenten een impact te leveren op de levens van tal van ondernemers... 

Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres.
Content Hero
Content is een belangrijk onderdeel in onze missie en reden van bestaan, nl. een blijvende impact leveren op de levens van ondernemers.

Wil jij jouw schouders zetten onder onze contentstrategie en mee helpen om die impact te maken bij duizenden ondernemers?

Zorg er dan zeker even voor dat je ons contacteert.
Spontaan Solliciteren?
Wij van Business Masters leveren een impact aan een doelpubliek dat in 2017 ongeveer 634.071 bedrijven bevat (volgens een onderzoek van Unizo). Het is onze missie om de ondernemers hiervan te helpen, door een positief blijvende impact te genereren in hun bedrijf en hun leven. Wij zijn in elkaar gedraaid, dat er een intern stemmetje continu ons influistert "om anderen te helpen en steeds die 'extra mile' af te leggen voor onze klanten".  Wij helpen mensen, hun leven te veranderen!

Binnen een onderneming is het natuurlijk niet mogelijk om alles alleen te doen en daarom zoeken we jou misschien wel. Zoals je hierboven al kon lezen, zitten we in deze business om mensen te helpen en dat is identiek voor de mensen die bij ons komen werken. We willen gemotiveerde mensen de kans geven om hun passie om te zetten in werkelijkheid, waardoor ze elke dag in hun kracht gezet worden PLUS dat werken niet meer als werken wordt gezien, maar dat je gewoon doet wat je graag doet.

Ben je een expert in marketing, een guru in sales, een communicatie-expert, een ongezien organisatorisch talent of een andere kwaliteit? Kortom, ben jij ervan overtuigd dat jij een waardevolle aanvulling bent in het Business Masters team? Neem dan snel contact met ons op, vertel ons waarom jij de geknipte persoon bent om ons team te versterken en we maken graag kennis met jou!

Stuur jouw CV (voorzien van een recente foto), een korte video over jezelf en jouw talenten, jouw motivatie en deze vragenlijst naar sollicitatie@bussinessmasters.be en we nemen contact met je op!

P.S: De video kan je uploaden in YouTube en vervolgens verborgen zetten (moest je het niet willen laten zien aan mensen) en ons de link doorsturen.
Kenmerking Die We In Iedereen Van Ons DreamTeam Verwachten
  • You F#?king Care! In onze business kan je pas echt iemand helpen, wanneer "you give a shit" voor onze missie, onze klanten en hun uitdagingen.
  • 110% Motivatie & Flexibiliteit: flexibiliteit is voor ons één van de belangrijkste peilers (en troeven) binnen ons bedrijf. Hiervoor is het ook nodig dat jij jezelf kan motiveren om te blijven gaan voor het resultaat.
  • Teamplayer & Zelfstandig: je kan zeer zelfstandig werken en zet resultaat voorop, maar je weet wat de waarde is van een goed team te hebben om op terug te vallen. 
  • Respect: respect is alles in de wereld van vandaag. Behandel daarom mensen altijd op een respectvolle manier.
  • Zin voor Verantwoordelijkheid: jij bent verantwoordelijk voor de acties, keuzes en resultaten in jouw leven. Op de werkvloer is dat identiek. Je neemt de verantwoordelijkheid om steeds resultaat te geven wanneer het nodig is.
Als je deze leest kan je zeer zeker inschatten wat we belangrijk vinden in mensen. Kan jij je hierin vinden? Selecteer dan een van bovenstaande droomjobs of geef ons een spontaan contact! 

Tot snel!
Redenen om bij ons aan de slag te gaan?
  • Je werkt direct mee in de praktijk. Je wordt niet op een bureau achteraan in de kamer gestoken. Je werkt onmiddellijk mee aan de impact die wij als bedrijf leveren aan ons doelpubliek.
  • Impact leveren. Inspireer anderen en maak het verschil met Business Masters.
  • Groei & Leergierig. Het leven van ondernemingen kan je omschrijven als "Grow or Die". Voor onze teamleden is dit identiek hetzelfde. Wees nieuwschierig naar nieuwe manieren en leer continu bij, zodat we die blijvende impact kunnen geven aan onze klanten & op jouw eigen leven.
  • Remote Is Home. De dag van vandaag is vervoer een regelrechte HEL geworden. Dankzij technologie hebben we de mogelijkheid om hieraan te werken. Daarom kan je zeer flexibel werken van thuis of eender welke andere locatie. Ons motto hierin is "Resultaat altijd voorop!"
  • Appreciatie. We beseffen dat zonder onze mensen wij onze missie & visie niet kunnen realiseren. We apprecieren daarom enorm de inspanningen die onze mensen voor ons doen, waarvoor we tal van inspirerende zaken organiseren voor hen.
Wij geloven dat jouw expertise bekrachtigt moet worden door de juiste systemen op te zetten waardoor jij de nodige impact zal leveren op de wereld en fantastische relaties kan opbouwen met jouw klanten.

0475 27 46 55

support@businessmasters.be

 2019 - 2029 Business Masters - All Rights Reserved 
UIT ONZE TIPS: