Wil Jij Weten Hoe Jouw Business Het Snelste & Winstgevenste Relaties Kan Opbouwen?
0475 27 46 55
Business Masters Facebookpage, Coaching, Relationship Marketing
Business Masters Linkedinpage, Coaching, Relationship Marketing
Business Masters YouTube page, Relationship Marketing, Funnels, Marketing, Online Sales, Coaching, Consulting
Frequently Asked Questions
We krijgen veel vragen en daarom hebben we de meest voorkomende hier beschikbaar gesteld voor je. Heb je toch nog een andere vraag, aarzel dan niet om ze ons te sturen via [email protected]
"Your Mind Will Answer Most Questions If You Learn To Relax And Wait For The Answer"
- William S. Burroughs
Vragen over onze trainingen:
Zijn opleidingen enkel online beschikbaar?
Ja en Nee :-).

We hebben twee soorten opleidingen nl: 

#1: de online-trainingen. Deze trainingen zijn grotendeels allemaal online en opgericht onder het motto dat jij als ondernemer al genoeg zaken moet doen gedurende de dag en dat deze tijd zeer kostbaar is. Daarom weten we dat werken aan jouw kennis het beste kan gebeuren op jouw tempo en vanop elke mogelijke locatie. Zo kan je altijd en overal groeien, nieuwe inzichten krijgen en aan jouw business werken.

#2: mastermind-trainingen. Dit zijn events die verder gaan dan enkel training en informatie krijgen over hoe jij relaties kan bouwen die blijvend en winstgevend zijn. Dit zijn ervaringen die speciaal ontwikkelt zijn om jou de best mogelijke situatie te geven zodat jij slimmer kan werken aan & in jouw business. Hierdoor ga je steeds nieuwe inzichten krijgen waardoor je telkens meer en meer controle krijgt over jouw marketing & salesprocessen in jouw bedrijf EN je gaat ervaringen kunnen uitwisselen met andere succesvolle & gelijkgezinde ondernemers om sneller te reageren op veranderingen in de markt. Dankzij enerzijds de controle die je krijgt, ga je betere beslissingen kunnen maken in jouw business maar je krijgt ook meer tijd vrij om bezig te zijn met de dingen die jij het liefste doet of je kan deze tijd doorbrengen met jouw gezin & kinderen. Anderzijds met de omgeving en mensen in deze masterminds wordt je ook gestimuleerd om continu aspecten in jouw bedrijf te verbeteren, want je weet wat ze zeggen: "De mensen waarmee jij omgaat, is direct gelinkt aan het resultaat jij krijgt". Dus door hier continu aan blootgesteld te worden, zal jouw resultaat automatisch groeien!
Hoe investeer ik in een opleiding?
Kan je niet langer wachten om te investeren in jezelf en jouw business?

GEWELDIG!

Het enigste wat je moet doen is de opleiding selecteren die jij wenst en vervolgens klikken op de knop, op die pagina. Vervolgens zal je naar de "verwerkingspagina" gaan. Het enigste dat je daar moet doen is jouw gegevens invullen die we vragen (is afhankelijk van de opleiding & type) en op de knop klikken.

Et Voila! Dat was het. Eenmaal jouw order verwerkt is (meestal onmiddellijk) krijg je een overzicht van jouw aankoop, alsook de links naar de trainingen waarin je investeerde.

Opmerking: In het geval van onze mastermind event trainingen, willen we absoluut zeker zijn dat we je (met onze ervaring & kennis) kunnen helpen. Het is om deze reden dat we er een aanvraag tussen zetten om te kijken of je wel degelijk in aanmerking komt. Wil je hieraan deelnemen, navigeer naar de gewenste mastermind, vul de aanvraag in en klik op de knop om deze, naar ons, door te sturen. Vervolgens gaan we jouw aanvraag bekijken en bellen we je op voor een kort gesprek, zodat we allebei weten wat we aan elkaar hebben en dat het duidelijk is dat we je ECHT kunnen helpen. Eenmaal dit vast staat, krijg je ook al de informatie over het event en waar het doorgaat.
Ik heb nog geen toegang tot mijn Opleiding?
We weten dat je zo snel mogelijk wil starten aan jouw groeipad. Wanneer je online in één van onze programma’s hebt geïnvesteerd, wordt je persoonlijke omgeving automatisch aangemaakt. Hier ontvang je een e-mail van met daarin jouw gebruikersnaam en paswoord. 

Heb je deze e-mail nog niet ontvangen? Geen paniek het kan tot 10 minuten in beslag nemen vooraleer het doorkomt.
Ik heb na 30 minuten nog steeds geen bevestigingsmail gekregen. Wat nu?
Soms is het perfect mogelijk dat de bevestigingsmail afgeleverd wordt in de SPAM-folder. Check dus zeker even jouw e-mailsoftware of het niet als spam doorgekomen is.
Geen enkele mail te vinden in de spam? 

Geen Paniek! We werken met een online platform en we hebben uitstekende tracking, dus we vinden het probleem zeker en vast. Stuur ons even een mailtje op [email protected], zodat we dit kunnen nagaan en je terug kunnen contacteren. We zorgen ervoor dat je zo snel als mogelijk kan starten met je opleiding.
Ik heb mijn bevestigingsmail ontvangen, maar waar kan ik inloggen?
Op onze website is in het menu een titel “Login” aanwezig. Wanneer je daarop klikt, heb je de mogelijkheid om jezelf aan te melden met de gegevens die in jouw bevestigingsmail stonden. Eenmaal ingelogd krijg je jouw trainingen te zien.
Ik probeer in te loggen, maar het lukt niet?
Hier een stappenplan dat je kan toepassen om jouw probleem op te lossen.
1. Kijk eerst volgende punten na :
Klopt de gebruikersnaam die je ingeeft om in te loggen op onze klantensite? 
Gebruik je het correcte paswoord?
Indien dit klopt, check even optie 2.

2. Reset je eigen paswoord.
Om dit te doen ga je naar onze login pagina en in plaats van jouw e-mail en paswoord op te geven, klik je onderaan op “Paswoord vergeten?” 
Er zal vervolgens een e-mail gestuurd worden naar het adres dat overkomt met hetgeen in onze database. Hiermee kan je vervolgens een nieuw paswoord instellen.
Nadat je het nieuwe paswoord ingesteld hebt, kan je dit onmiddellijk gebruiken om in te loggen.
Nog steeds niet geholpen en nog steeds problemen?

3. Wanneer je nieuw paswoord ook niet werkt en indien bovenstaande zaken correct zijn, stuur ons even een berichtje op [email protected] zodat we dit kunnen nakijken. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kan starten met jouw opleiding.
Kan ik een opleiding retourneren?
Dit is afhankelijk van de voorwaarden die gekoppeld werden aan jouw aanbieding. Dit is enkel mogelijk wanneer jouw opleiding een garantiebepaling heeft. Hierin garanderen we dat de inzichten voor jouw nuttig zullen zijn en dat je er enorm veel waarde zal uithalen. Onze garantiebepalingen zijn steeds gebaseerd op een inspanningsvereiste. We willen het beste in jou naar boven halen “Your Hidden Talents” en dit kan enkel door het nodige werk uit te voeren. check detail informatie in onze refund-policy van de desbetreffende opleiding. Vind je geen refund-policy voor jouw training, dan is hierop geen refund mogelijk.
Bij een terugbetalingsaanvraag zal ook steeds gevraagd worden naar de opdrachten die opgenomen worden in de garantie. Deze zijn specifiek voor elke opleiding. Check hiervoor onze algemene voorwaarden.
Ben je niet tevreden?
Hier liggen wij ’s nachts wakker van! Contacteer ons via [email protected] en geef aan waarom het product niet voldoet aan jouw verwachtingen.We vinden het ongelooflijk belangrijk dat je ons jouw mening hierover geeft, aangezien we enkel op deze manier, onze producten maximaal kunnen verbeteren.
Welke betalingsmodelijkheden zijn er voor opleidingen?
De standaardmethode van betaling is: Mastercard / Visa / American Express.

Sommige trainingen hebben ook de mogelijkheid om via Paypal te betalen.
Weet dat je met Paypal jouw bankrekening hieraan kan koppelen, zodat je op deze manier ook kan betalen rechtstreeks met jouw bankrekening.

Wil je investeren in een training, maar wil je absoluut niet online betalen?
Geen enkel probleem. Volg dan volgend stappenplan:
#1: Contacteer ons via [email protected] met de training die je wil aankopen.
#2: Schrijf het bedrag van de training over naar: BE20 9731 4694 7556
#3: Eenmaal de betaling geverifieerd is (normaal is dit binnen 1-3 werkdagen), geven we je onmiddellijk toegang tot de training en eventuele bonussen.
#4: Je ontvangt hiervan een e-mail met jouw gegevens in.

Belangrijk: Welke betaalmethode je ook kiest, we garanderen dat jouw betaling veilig afgehandeld wordt. Elke online betaling is zonder enige bijkomende kosten.
Mijn betaling is mislukt of geweigerd. Wat nu?
Oei … dit is echt vervelend. 
Wij willen natuurlijk dat jij zo snel mogelijk kan starten met de groei van jouw business. Vooraleer je nog eens probeert, check eerst even of het geld werd afgeschreven of niet.
Is dit niet het geval?
Dan kan je onmiddellijk opnieuw proberen.
Is het geld wel van je bankrekening gegaan en heb je na 30 minuten nog steeds geen bevestiging per-email ontvangen?
Check eerst je spam folder voor de zekerheid dat het daar niet in beland is.
Contacteer ons dan even via [email protected].

Lukt de betaling nog steeds niet?
Kijk dan even na wat jouw betalingslimiet van jouw kaart is. Het is mogelijk dat je deze dient te verhogen. Hiervoor kan je terecht bij de bank. Je kan natuurlijk ook altijd een andere betaalmogelijkheid selecteren (indien beschikbaar) of het via overschrijving overmaken (check procedure hierboven).
Ik heb een betalingsbewijs gekregen, maar waar kan ik mijn factuur terugvinden?
Facturen worden steeds opgestuurd per e-mail. Dit neemt meestal een 10 werkdagen in beslag. Dus geen paniek, het factuur komt binnen enkele dagen in jouw mailbox terecht.
Heb je na 3 weken nog steeds niets ontvangen? Contacteer ons even via [email protected], en we zorgen ervoor dat je het factuur zo snel als mogelijk ontvangt.
Heb je een vraag dat we niet behandeld hebben?
Onze klantendienst staat klaar om je verder te helpen. 
- Post: Herenthoutseweg 14, 2222 Wiekevorst - Belgie
Vragen over onze Diensten:
Hoe kan ik de expertise van Business Masters als hulp krijgen in mijn bedrijf?
Dit is perfect mogelijk door een van de verschillende topics op onze dienstenpagina.
Je kan eenvoudigweg klikken op de dienst die je wenst en vervolgens krijg je wat uitleg over de dienst, alsook de next-steps om te nemen.

Wanneer je diensten wenst af te nemen, raden we je steeds aan om eerst een gratis strategie sessie op te maken, zodat we elkaar iets beter kunnen leren kennen plus dat we direct ook inzicht hebben in jouw situatie en je het beste kunnen adviseren over de volgende stappen die je best kan nemen.
Heb je een vraag dat we niet behandeld hebben?
Onze klantendienst staat klaar om je verder te helpen. 
- Post: Herenthoutseweg 14, 2222 Wiekevorst - Belgie
Vragen over "Let's Be Friends":
Wie komt in aanmerking om onze vriend te worden?
Iedereen kan zich opgeven als vriend, via de registratie link: klik hier.
Waar kan ik mezelf registreren als een vriend voor Business Masters?
Hiervoor je volgende pagina gebruiken: klik hier.
Hoe werkt het Business Masters Let's Be Friends programma?
Ons vrienden programma is bedoeld om mensen te belonen voor het helpen van anderen. Het is gebaseerd op een principe van links die volledig persoonlijk zijn. Deze worden in ons systeem bijgehouden en voor elke verkoop die gerealiseerd wordt, via jouw link, en waarbij er geen "geld terug garantie" wordt gebruikt (refund), krijg jij als vriend een percentage van de verkoop of een vast bedrag per verkoop.

De percentages/bedragen zijn verschillend per item (dienst, training,...). Maak jouw account aan en check de verschillende mogelijkheden die jij hebt om een bijkomend passief inkomen te verdienen.
Wat is de bijdrage die je krijgt als vriend van Business Masters?
De bijdrage die je krijgt is verschillend voor elk programma. Soms is dit een vast bedrag eenmalig, en soms is het ook maandelijks op de recurring waarde die jij ons aanleverde. Het bedrag per programma is terug te vinden in de details van elk programma.
Heb ik als vriend ook toegang tot programma’s?
Nee, als vriend heb je enkel toegang tot ons vrienden-portaal. De programma’s zijn natuurlijk wel ter beschikking om aan te kopen.
Heb ik nog andere voordelen als vriend?
Als vriend heb je het voordeel dat jij mensen kan helpen en dat jij jezelf er een zeer goed gevoel zal mee geven, door anderen te helpen en een impact te leveren op hun leven en bedrijf. Het is het beste gevoel dat je kan hebben, wanneer je bijdraagt aan iemand zijn groei of doorbraak met zijn business.
En natuurlijk heb je de bijdrage die we je geven als beloning voor jouw mindset en ingesteldheid, om te benadrukken dat dit soort gedrag, het gedrag van toppers is! Als vriend heb je ook recht tot speciale acties of specifieke events die we inrichten. Hiervoor wordt je persoonlijk per mail van op de hoogte gebracht, wanneer we deze inrichten.
Heb je een vraag dat we niet behandeld hebben?
Onze klantendienst staat klaar om je verder te helpen. 
- Post: Herenthoutseweg 14, 2222 Wiekevorst - Belgie
Plan Jouw Gratis Strategie Sessie
Laat ons even spreken en jouw unieke noden bekijken & we helpen je met een Persoonlijk samengesteld strategisch plan om een intelligente en winstgevende funnel In Jouw bedrijf te implementeren.
Wij geloven dat jouw expertise bekrachtigt moet worden door de juiste strategie & systemen op te zetten zodat jij de nodige impact zal leveren op de wereld en fantastische relaties kan opbouwen met jouw klanten.

0475 27 46 55

"Wij Helpen Bedrijven Zeer Winstgevende Relaties Op Te Bouwen..."

 2019+ Business Masters - All Rights Reserved